Monday, September 18, 2006

Vår frys pajade. Verkligen, den slutade vara minusgrader och allt började smälta. Alla flyttade sin mat till den andra frysen illa kvickt förutom Gratängmannen, eller om det kanske var den nya snubben. Den maten började snabbt lukta illa men det är en annan historia (liksom Gratängmannen själv). Hur som helst så stod vi där, framtidens "intellektuella", och oj:ade oss ett bra tag och sa "fan va typiskt". Det fanns verkligen inget vi kunde göra så vi ringde vårt fastighetsbolag som sa att dom skulle skicka en snubbe - "ja ni får fixa det här alltså" sa vi och muttrade.

En dag senare kom handyman, han klarade biffen och lämnade en rapport om läget.

"Ni hade stängt av frysen på brytaren (knappen). Allt upptinat, så vi tog ur det innan vi slog på frysen"

Frysen är som sagt hel nu... men förnedringen, samt förståelsen för alla arbetslösa akademiker, kanske aldrig lämnar oss.

2 comments:

Anonymous said...

Ja, jag sade ju det här över MSN men jag vill dela med med resten av läsarna också.

Du är för dålig för att förvara mat

Anonymous said...

Gott att se att du har kommit igång och bloggat igen. Åtminstonde mindre än sporadiskt. Vad har ni frysen till? Är de inte till för barnfamiljer som lagar egen mat och gör matlådor? Eller kan man frysa in Pizza? Just fan.. Billys och Gorbys! Fast då måste man tina själv. Har de inte hemkörning i Pennybridge?